Polaris RZR Forum - RZR Forums.net banner

WTF????

2.5K views 19 replies 11 participants last post by  heliandrew  
#1 ·
Ma przejechane zaledwie 70 mil. Kupiony w sierpniu tego roku. Mam nadzieję, że to nie będzie powtarzający się problem. Wiem, że mógłbym oddać go na gwarancję, chociaż zmieniłem kolor malowania proszkowego. Po prostu nie chce mi się zostawiać mojego RZR w Ride Now na dwa tygodnie, podczas gdy oni to ignorują. Więc zamówiłem kolejny. Przednia sprężyna śrubowa btw.

Attachments

#2 ·
Jeśli możesz uzyskać inny numer części dla wczesnych modeli 09 S, mają one inną sprężynę z większą liczbą zwojów i nie miały żadnych problemów. Może to być tańsze rozwiązanie i byłoby dobrze, gdyby Twój dealer mógł zamówić tę sprężynę, przednią lub tylną.

#4 ·
Napęd zewnętrzny, sporo osób zmieniło oryginalne sprężyny na progresywne, może jedna dobra osoba oddałaby Ci swoją używaną, ale dobrą sprężynę. Może warto zamieścić post w sekcji "zapłać dalej".

#11 ·
thats what you get for picking on that quad guy. lol :D
LMAO, nie było mowy, żeby nas pokonał w drodze w dół góry.

Rozumiem, że MakinTrax sprzedaje progresywne sprężyny? Prawdopodobnie przyjrzę się temu w pewnym momencie, ale nie jestem gotowy wydać na to kolejne 300 dolców w tym miesiącu. Chociaż kupię jedną sprężynę, żeby nie musieć oddawać jej do dealera. Nie jestem pewien, czy w ogóle to pokryją ze zmianą koloru.

Dzięki za Happy B-Day, chłopaki!:pint:

Może będę musiał zacząć nosić ten i dwa klucze 15 mm dla sprężyny "dowieź cię do domu".

Attachments

#14 · (Edited)
Nie skakałeś, co OD1? Sprężyna właśnie wybuchła? Moja będzie następna.

Jedziesz na przejażdżkę RDP od 5 do 7 marca?

Za każdym razem, gdy zabierałem jednego z Rzr do dealera, pobyt trwał co najmniej miesiąc.
Naprawdę nie jestem tym skaczącym gościem. Nie chcę tego ani siebie złamać. Jechałem z dużą prędkością po drodze pożarowej i dobrze to zamknąłem.

Jestem pewien, że przyjedziemy na przejażdżkę, prawdopodobnie zrobię też Desert Bar na Święto Dziękczynienia. Będziesz wtedy na zewnątrz?

Image

Czy masz zdjęcie swojego rzr? Chciałbym zobaczyć, co z nim zrobiłeś, z tym zielonym?