Polaris RZR Forum - RZR Forums.net banner

Gdzie u licha Polaris montuje Rzrs!

23K views 110 replies 47 participants last post by  guy48065  
#1 ·
Zauważyłem, że przełącznik AWD w moim i mojej żony Rzr jest odwrotnie. To znaczy, że jeden z naszych jest do góry nogami. Więc zatrzymałem się w salonie kilka dni temu, żeby dostać trochę premiksu do Banshee. Sprawdziłem kilka Rzr na podłodze. Też miały przełączniki do góry nogami i do góry nogami. Wiem, że to jest przełącznik i że jego orientacja nie jest naprawdę ważna. Ale wyobraź sobie, że samochody lub motocykle kosztujące około 14 lub 15 tysięcy dolarów miałyby różne orientacje przełączników. I musiałem też naprawić wiele małych rzeczy. Gdzie do cholery Polaris montuje Rzrs!! :popcorn:

#5 ·
Gnom, Ak?

Ciesz się, że nie włożyli tego do jednego z okrągłych otworów.
:rofl3: hej, potrafimy odróżnić górę od dołu na Alasce... chyba;)

To zabawny wątek, nie zauważyłem tego, ale teraz chcę iść zobaczyć:):)

#7 ·
Idź kupić 170 rzr sprzedawany u dealera z amerykańską flagą nad drzwiami i ogromnym znakiem z napisem American Made ATV's. Cena co najmniej 3500 dolarów i nawet nie mówią ci, że to chiński kawałek gówna. 170 powinny mówić made in china, bo tak jest. Przewróciłem go, żeby zobaczyć, czy na spodzie jest napis made in china, jak w hot wheel, ale nie ma. Możesz na to spojrzeć i powiedzieć, że to chińska podróbka, ale dzieciom podobał się jego wygląd, więc i tak kupiłem.

#11 ·
Idź kupić 170 rzr sprzedawany u dealera z amerykańską flagą nad drzwiami i ogromnym znakiem z napisem American Made ATV's. Cena co najmniej 3500 dolarów i nawet nie mówią ci, że to chiński kawałek gówna. 170 powinny mówić made in china, bo tak jest. Przewróciłem go, żeby zobaczyć, czy na spodzie jest napis made in china jak na hot wheel, ale nie ma. Możesz na to spojrzeć i powiedzieć, że to chińska podróbka, ale dzieciom podobał się jego wygląd, więc i tak go kupiłem.
Właściwie są produkowane na Tajwanie i jest to wyraźnie zaznaczone na naklejce VIN "MADE IN TAIWAN."

#8 ·
W sobotę odpiąłem pasy bezpieczeństwa, żeby móc zamontować uprzęże i zauważyłem, że śruba mocująca górny pasek pasa bezpieczeństwa miała nakrętkę zabezpieczającą po stronie pasażera i zwykłą nakrętkę po stronie kierowcy. Potem zdjąłem osłonę podwozia i znalazłem drugą nakrętkę zabezpieczającą unoszącą się tam na dole. Myślę, że pracownik upuścił ją i sięgnął po najbliższą nakrętkę, która by tam pasowała.

#12 ·
W sobotę zdejmowałem pasy bezpieczeństwa, żeby móc zamontować uprzęże i zauważyłem, że śruba mocująca górny pasek bezpieczeństwa miała nakrętkę zabezpieczającą po stronie pasażera i zwykłą nakrętkę po stronie kierowcy. Potem zdjąłem osłonę podwozia i znalazłem drugą nakrętkę zabezpieczającą unoszącą się tam na dole. Myślę, że pracownik ją upuścił i po prostu sięgnął po najbliższą nakrętkę, która by tam pasowała.
To byłaby wina dealera, ponieważ maszyna nie jest dostarczana z zamontowanymi pasami bezpieczeństwa.

#10 ·
Maszyny pełnowymiarowe są nadal montowane w stanach MN i Iowa. Sprawa z Meksykiem tak naprawdę zacznie się dopiero za 6-12 miesięcy. Wtedy te maszyny mają obsługiwać południowe stany USA i inne kraje. Zainwestowali duże pieniądze w swoje istniejące zakłady, aby móc budować więcej tutaj, w USA, więc nie wszystko będzie z Meksyku. My, mieszkańcy WI, wciąż będziemy dostawać rzeczy z "Good o'l USA". :popcorn:

#70 ·
Maszyny pełnowymiarowe są nadal montowane w MN i Iowa. Sprawa z Meksykiem tak naprawdę zacznie się dopiero za 6-12 miesięcy. Wtedy te maszyny mają obsługiwać południowe stany USA i inne kraje. Zainwestowali duże pieniądze w swoje istniejące zakłady, aby móc budować więcej tutaj, w USA, więc nie wszystko będzie z Meksyku. My, mieszkańcy WI, wciąż będziemy dostawać "Good o'l USA". :popcorn:
Zgadza się, i rozumiałem, że dotyczy to tylko tańszych quadów, a nie RZR i droższych quadów XP. Nie jestem jednak w 100% pewien.

#15 ·
Smutne jest to, że gdy POPO uruchomi wszystko w Meksyku, kontrola jakości najprawdopodobniej się poprawi. Nie będą już musieli zajmować się związkowym BS.

Chodzi o to... Robotnik fabryczny w Meksyku jest wdzięczny za swoją pracę i robi wszystko, co w jego mocy, aby ją utrzymać. Podczas gdy amerykański robotnik fabryczny (głównie związkowy) tylko narzeka i marudzi na swoją pracę i robi wszystko, aby się obijać, czekając na kolejną przerwę na kawę lub lunch.

#18 ·
Smutne jest to, że gdy POPO uruchomi wszystko w Meksyku, kontrola jakości najprawdopodobniej się poprawi. Nie będą już musieli zajmować się bzdurami związkowców.

Chodzi o to... Robotnik fabryczny w Meksyku jest wdzięczny za swoją pracę i robi wszystko, co w jego mocy, aby ją utrzymać. Podczas gdy amerykański robotnik fabryczny (głównie związkowy) tylko narzeka na swoją pracę i robi wszystko, co w jego mocy, aby się uchylić, czekając na kolejną przerwę na kawę lub lunch.
serio ????? to stwierdzenie nie zasługuje nawet na odpowiedź.

#93 ·
Czy chcę, żeby rzeczy były budowane w Meksyku, nie. Związki zawodowe zabijają ten kraj. Nienawidzę tego mówić, ale przynieście dobrze zbudowany produkt, a ja go kupię.
Meksyk również ma związki zawodowe, zróbcie małe rozeznanie Meksykańscy pracownicy branży motoryzacyjnej zgadzają się na dalsze cięcia, aby pozostać konkurencyjnymi

Płace meksykańskich pracowników branży motoryzacyjnej spadają dalej | The San Diego Union-Tribune

Jak wam się to podoba, 1,50 dolara za godzinę dla pracowników branży motoryzacyjnej lmao, zamiast żeby Chiny podniosły swój standard życia, Meksyk obniża swój standard życia, żeby się do nich dopasować, to powinno naprawdę sprawić, że Meksyk rozkwitnie :rofl3: Koszty utrzymania muszą być naprawdę tanie w Meksyku, skoro ktoś może pracować za 1,50 dolara za godzinę.

Musimy wykorzystać część dostępnej siły roboczej w tym kraju.

#17 ·
Niestety, 178 000 mil temu mój Avalanche został zbudowany w Meksyku i jak dotąd jedyne, co się z nim stało, to cieknąca uszczelka pompy wodnej, pompa paliwa i kilka żarówek reflektorów. Nadal działa mocno i płynnie jak w dniu, w którym go kupiłem. Szkoda, że ​​Amerykanie nie mogli zatrzymać Avalanche tutaj, w USA.

#24 ·
Wtedy związki zawodowe strajkują...to bez wyjścia. Związek zawodowy prawie wykończył mnie lata temu, kiedy byłem właścicielem sklepu z częściami samochodowymi. Wchodzili i mówili moim uczniom szkół średnich z minimalnym wynagrodzeniem, że mogą dostać 25 dolarów za godzinę, ponieważ obracają dla mnie bębny hamulcowe. Tu, dziecko, podpisz od razu na przerywanej linii...potem dostaję ten list od związku zawodowego, w którym piszą, że moi pracownicy chcą należeć do związku, czy chcę zobaczyć podpisy? Dobrze, że dostałem pomoc prawną, zanim powiedziałem tak...bo gdybym to zrobił...bum...twój związek...bez ostrzeżeń...bardzo oszukańcze i nieetyczne praktyki. Nie trzeba dodawać, że wygrałem, a moi pracownicy zobaczyli światło i przegłosowali ich 9 do 2. Więc tak...nienawidzę związków zawodowych i tego, co zrobiły dla tego kraju. Mój brat nie miał tyle szczęścia. Związkowali go w Butte i składali te wszystkie obietnice, że zakłady związkowe będą go wspierać...tak, jasne...kilka lat później musiał się zamknąć, ponieważ nie mógł sobie pozwolić na płacenie związkowych pensji i nadal być konkurencyjnym i kłaść jedzenie na stół. Jedynym sposobem, aby ten kraj miał szansę, jest odejście związków zawodowych. Ludzie muszą być edukowani na ich temat i szkody, jakie wyrządzili temu krajowi. OK, więc wystarczająco się rozpisałem! Jedziemy!

#89 ·
Wtedy związki zawodowe strajkują... to bez wyjścia. Związek zawodowy prawie doprowadził mnie do bankructwa lata temu, kiedy byłem właścicielem sklepu z częściami samochodowymi. Przychodzili i mówili moim nastolatkom zarabiającym minimalną płacę, że mogą zarabiać 25 dolarów za godzinę, ponieważ obracają dla mnie bębny hamulcowe. Tu, dzieciaku, podpisz się od razu na kropkowanej linii... potem dostaję ten list ze Związku, w którym piszą, że moi pracownicy chcą być w Związku, czy chcę zobaczyć podpisy? Dobrze, że dostałem pomoc prawną, zanim powiedziałem tak... bo gdybym to zrobił... bum... twój Związek... bez ostrzeżeń... bardzo zwodnicze i nieetyczne praktyki. Nie trzeba dodawać, że wygrałem, a moi pracownicy zobaczyli światło i przegłosowali ich 9 do 2. Więc tak... nienawidzę związków zawodowych i tego, co zrobiły dla tego kraju. Mój brat nie miał tyle szczęścia. Związkowcy zorganizowali go w Butte i złożyli wszystkie te obietnice, że sklepy związkowe będą go wspierać... tak, racja... kilka lat później musiał się zamknąć, ponieważ nie mógł sobie pozwolić na płacenie związkowych pensji i nadal być konkurencyjnym i kłaść jedzenie na stół. Jedynym sposobem, aby ten kraj miał szansę, jest odejście związków zawodowych. Ludzie muszą być edukowani na ich temat i na temat szkód, jakie wyrządzili temu krajowi. OK, więc wystarczająco się rozpisałem! Jedziemy na przejażdżkę!
Wow, to niesamowita historia o tym, jak niektórzy nastolatkowie przechytrzyli ustalonego właściciela firmy i wypędzili go z biznesu, zanim się zorientował, szkoda, że mieli tak dobrze, że poczuli potrzebę zrzeszenia sklepu, jak mogę skontaktować się z pracownikami i usłyszeć ich wersję historii? Niesamowite, że siła robocza związków zawodowych w tym kraju to tylko około 11%, ale kiedy czytasz o związkach zawodowych, to tak, jakby kontrolowały 99%

#26 ·
Nie należę do związków zawodowych, ale mogę podziękować związkom za standardy, które sprawiają, że moja praca jest stosunkowo bezpieczna w zasadniczo niebezpiecznym rodzaju pracy. Dziękuję im również za podniesienie standardu życia, dzięki czemu mogę zabrać do domu wynagrodzenie wystarczające na posiadanie domu i wyżywienie moich dzieci. Nie chcę powrotu do warunków pracy i płac z lat 30., kiedy robotnicy byli uważani za zbędnych.

Wy chcecie obwiniać związki zawodowe za całe outsourcing, które się dzieje, ale kiedy ostatni raz widzieliście, żeby cena detaliczna czegoś spadła, gdy produkcja została przeniesiona? Nigdy. Problemem jest chciwość korporacji, a wina leży w sali obrad, a nie w siedzibie związków zawodowych. Walmart jest popularnym celem krytyki tanich towarów zagranicznych, ale Walmart dumnie wyświetlał znaki Made in the USA na całym świecie. Pod nowym kierownictwem, od czasu śmierci starego człowieka, prawie wszystko pochodzi teraz z Chin, ale ceny są takie same.

Te Rzrs, które posiadamy, są budowane przez amerykańskich pracowników związkowych, ale czy cena spadnie, gdy praca trafi do Meksyku? Nie. Zyski Polaris wzrosną i tak długo, jak zyski będą rosły szybciej niż dodatkowe roszczenia gwarancyjne, oni wygrywają.

#29 ·
Zgadzam się z Snickiem w tej kwestii......Związki zawodowe tylko pogarszają sprawę, hejterzy nie muszą się zgłaszać!

#31 ·
Większość miejsc pracy w związkach zawodowych wymaga mózgu małpy. Jak pracownik motoryzacyjny może zarabiać takie pieniądze? No dalej, można zatrudnić kompletnego kretyna do wykonywania większości ich pracy. Mam przyjaciela, który jest spawaczem związkowym i jest najbardziej leniwą osobą, jaką znam. IDEALNY PRACOWNIK ZWIĄZKOWY

#32 ·
Zanim mieliśmy związki zawodowe, mieliśmy 7-dniowe tygodnie pracy, brak urlopów, brak ubezpieczenia zdrowotnego, 18-godzinne dni pracy i ogromne problemy z bezpieczeństwem.

Zamiast narzekać na korzyści związkowe, dlaczego nie zapytać, dlaczego MY WSZYSCY nie mamy tych korzyści? Jeśli wysyłasz miejsca pracy za granicę, to nie oczekuj, że kupimy produkty... ale kupujemy... i to jest problem. Wiedzą, że jesteśmy frajerami.

Żegnaj klaso średnia. Miło było cię poznać.

#90 ·
Zanim mieliśmy związki zawodowe, mieliśmy 7-dniowe tygodnie pracy, brak wakacji, brak ubezpieczenia zdrowotnego, 18-godzinne dni pracy i ogromne problemy z bezpieczeństwem.

Zamiast narzekać na korzyści związkowe, dlaczego nie zapytamy, dlaczego MY WSZYSCY nie mamy tych korzyści? Jeśli wysyłasz miejsca pracy za granicę, to nie oczekuj, że kupimy produkty... ale kupujemy... i na tym polega problem. Wiedzą, że jesteśmy frajerami.

Żegnaj Klaso Średnia. Miło było cię poznać.
Zapomniałeś o kilku rzeczach...
Lubisz weekendy?
Lubisz święta?
Lubisz wakacje?
Lubisz płatne nadgodziny?
Lubisz 40-godzinny tydzień pracy?
Lubisz emeryturę, gdy wciąż żyjesz?
Lubisz ubezpieczenie zdrowotne?

Kilka rzeczy, które są produktami zorganizowanej pracy, z których nawet pracownicy niezrzeszeni w związkach zawodowych teraz korzystają.

Związki zawodowe były tylko reakcją na problem stworzony przez ich pracodawców, ten kraj narodził się bez związków zawodowych, gdy właściciele firm zostali pozbawieni swoich legalnych niewolników, wtedy pojawiła się potrzeba związków zawodowych, wszystko to jest udokumentowane i weryfikowalne w prawie każdym amerykańskim podręczniku historii.

Gdzieś na tej planecie wszyscy są niezrzeszeni w związkach zawodowych i ktoś tutaj może ci pokazać, jak o wiele lepiej radzi sobie ta społeczność niezrzeszona w związkach zawodowych.

#33 ·
Związki zawodowe były dobrym pomysłem, potem, jak wszystko inne, ludzie na szczycie zdali sobie sprawę, że mogą przejść na emeryturę kosztem zwykłych, ciężko pracujących ludzi! Związki zawodowe są tak skorumpowane, stocznia tutaj w Maine (BIW) jest doskonałym przykładem głupoty! Przestanę teraz!!!! Związki zawodowe pomagają, ale w tym momencie zależy im tylko na związku, a nie na ludziach, którzy płacą składki i odbijają karty! Czy mówiłem, że przestanę?? Świat jest taaaaki zepsuty!!

#34 ·
Związki zawodowe i płace związkowe to obecnie tylko kropla w morzu w gospodarce tego kraju. Nawet nie ma się czym martwić ani o czym myśleć. Miejsca pracy w związkach zawodowych w sektorze prywatnym stanowią obecnie mniej niż 9%. Tak, niektóre związki zawodowe mają korupcję, a niektóre nie. Związki zawodowe nie straciły miejsc pracy w tym kraju. Wall Street tak !!!!!!!

Obejrzyjcie DVD "Inside JOB", a dowiecie się szczegółowo, jak doszliśmy do tego, gdzie jesteśmy dzisiaj i kto jest za to odpowiedzialny. Nie ma to nic wspólnego ze związkami zawodowymi, WSZYSTKO MA ZWIĄZEK Z NASZYM RZĄDEM Z WALL STREET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to nie tylko w USA !!!!

#36 ·
Związki zawodowe i płace związkowe to obecnie tylko kropla w morzu w gospodarce tego kraju. Nawet nie ma się czym martwić ani nad czym się zastanawiać. Miejsca pracy w związkach zawodowych w sektorze prywatnym stanowią obecnie mniej niż 9%. Tak, niektóre związki zawodowe mają korupcję, a niektóre nie. Związki zawodowe nie straciły miejsc pracy w tym kraju. Wall Street tak !!!!!!!

Obejrzyj DVD "Inside JOB", a dowiesz się szczegółowo, jak doszliśmy do tego, gdzie jesteśmy dzisiaj i kto jest za to odpowiedzialny. Nic wspólnego ze związkami zawodowymi, WSZYSTKO Z NASZYM RZĄDEM Z WALL STREET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to nie tylko w USA !!!!
Jak wszystko inne - PODĄŻAJ ZA PIENIĘDZMI!

Nie darzę związków zawodowych wielką miłością, ale dostrzegam ich miejsce w historii i wiem, że jest ono lepsze niż alternatywna ścieżka, którą można było obrać.

Ale hej, nie ma problemu - wierz w to, co media podają ci każdego dnia (media = niektóre z największych, najbogatszych korporacji na świecie). Jestem pewien, że ci potentaci naprawdę mówią prawdę i mają NAJLEPSZE interesy NA uwadze. Zjedz kolejną miskę pełną Nadziei i Zmian. Nie przejmuj się robakami.
[/sarcasm]

#35 ·
Jako elektryk związkowy miałem dobrą płacę, ubezpieczenie zdrowotne i dobrą emeryturę, pracuję na bezpiecznym miejscu pracy z wykwalifikowanymi ludźmi. Zgadzam się, że nie wszystko jest dobre.

Ci z was, którzy tak bardzo nienawidzą związków zawodowych, czym się zajmujecie?

Jeśli jesteś właścicielem firmy, dlaczego miałbyś płacić pracownikom więcej niż musisz? Więcej pieniędzy dla ciebie, prawdopodobnie dlatego otworzyłeś swoją firmę, aby zarabiać pieniądze.

Albo chcesz narzekać na coś, czego nie masz.

#37 ·
Związki zawodowe trzymają Kalifornię za jaja i napełniają kieszenie naszych żałosnych polityków........gdybym był mądry, pozwoliłbym, aby mój prywatny biznes upadł i dostał pracę w rządzie.......nasi biedni właściciele małych firm upadają, ale cholerne związki zawodowe chronią wielu ludzi kosztem podatników tutaj. Teraz mamy zamiar zostać naprawdę przejechani przez Sacramento z dodatkiem podatków dochodowych hrabstwa, jeśli kretyńscy demokraci dopną swego...sheesh

#38 ·
Jestem kierowcą UPS zrzeszonym w związkach zawodowych, ciężko pracujemy! WSZYSTKO, co robimy, jest mierzone w czasie. (na przykład: mamy 7 sekund od zatrzymania ciężarówki, aby chwycić paczkę i być za drzwiami, oraz trzy-cztery sekundy, gdy wracamy do środka, aby znowu ruszyć. Jesteśmy również jednymi z najbezpieczniejszych kierowców w kraju ze względu na nasze obszerne szkolenia i testy, które nieustannie przechodzimy. Uważam za bardzo obraźliwe generalizowanie wszystkich pracowników związkowych i nazywanie wszystkich leniwymi lub głupimi. Wszyscy policjanci w okolicy również należą do tego samego związku zawodowego... chyba też są leniwi... prawda?

#43 ·
Jestem kierowcą UPS zrzeszonym w związkach zawodowych, ciężko pracujemy! WSZYSTKO, co robimy, jest mierzone w czasie. (przykład: mamy 7 sekund od zatrzymania ciężarówki, aby chwycić paczkę i wyjść z drzwi, oraz trzy-cztery sekundy, gdy wracamy do środka, aby znowu się poruszać. Jesteśmy również jednymi z najbezpieczniejszych kierowców w kraju dzięki naszemu rozległemu szkoleniu i testom, którym ciągle się poddajemy. Uważam za bardzo obraźliwe generalizowanie wszystkich pracowników związkowych i nazywanie wszystkich leniwymi lub głupimi. Wszyscy policjanci w okolicy również należą do tego samego związku zawodowego... przypuszczam, że oni też są leniwi... prawda?
Kto to powiedział? Związkowcy czy niezwiązkowcy, zawsze znajdą się osoby, które są DOSKONAŁE, a następnie te, które są tam tylko po to, aby wykorzystać system i uniknąć odpowiedzialności za cokolwiek. Przez lata miałem wiele pracy, jestem stary, ale w każdym miejscu, w którym pracowałem, zawsze większość ludzi pracowała tak ciężko, jak tylko potrafiła i wykonywała swoją pracę najlepiej jak potrafiła, ale kilku, którzy po prostu nienawidzą wszystkich i wszystkiego i pracują ciężej, aby uniknąć swojej pracy, niż po prostu ją wykonać.