Zepsułem to w weekend Memorial Day. Był idiota, który wracał w dół plaży, żeby spróbować wyprzedzić przypływ, żeby nie musiał spędzać nocy na kempingu. Jechał swoim nowiutkim Fordem F150 Raptor. Ciężarówką za około 60 tysięcy dolarów. No cóż, zasnął za kierownicą i skręcił w prawo z piasku i żwiru i wjechał sześćdziesiąt stóp w muliste błoto. Kiedy go znaleźliśmy, był nieprzytomny w swojej ciężarówce ze wszystkimi kręcącymi się oponami. Przypływ nadchodził szybko. Użyliśmy trzech xp 900 i dużej ciężarówki i próbowaliśmy go wyciągnąć. Wiedząc, że to nie jest dobre dla xp, mocno wciągnąłem i próbowałem wycofać. Połączenie gęstego, lepkiego błota i moich błotnych świateł tak bardzo obciążyło przedni mechanizm różnicowy, że rozerwało obudowę na trzy części. Próbowałem uratować ciężarówkę tego gościa.
Kiedy się nie udało, usiedliśmy z powrotem na plaży i obserwowaliśmy, jak ciężarówka zostaje pochłonięta przez przypływ. Po odpływie wezwaliśmy spycharkę D-8, żeby ją zabrała.
Powinienem był kazać temu facetowi kupić mi nowy mechanizm różnicowy, ale stracił ciężarówkę za 60 tysięcy dolarów, więc jestem pewien, że to odczuwa.