Polaris RZR Forum - RZR Forums.net banner

Pomocy!!!!!!!

2.2K views 18 replies 9 participants last post by  aaronh7  
#1 · (Edited)
#6 ·
Zdjęcie jest świeżo po myjni samochodowej. Teraz używają tam myjek ciśnieniowych, tych o dużej mocy, przyjrzyj się im dobrze. Jeśli tego chcesz. Za trochę więcej kup nowe. Wtedy będziesz wiedział wszystko o tym.
2011 ma ten sam silnik co model S, oferuje 9800 z przyczepą, więc możesz kupić dobre amortyzatory, wtedy będzie to dobra oferta, moim zdaniem.

#7 ·
Zbiłem cenę do 10 300. Dodałem wszystkie dodatki i w sumie wynoszą 3000 $. Większość z nich kupiłbym do standardowego samochodu, więc chyba się na to zdecyduję. Tam gdzie mieszkam, są standardowe modele z 2011 roku z przebiegiem 1000 mil za 10, więc nie sądzę, żeby to była zła oferta.

#17 ·
Nie jestem pewien, ale nienawidzę dealerów. Muszę zapłacić tylko 25 dolarów podatku, ponieważ kupuję go używanego od osoby prywatnej. Jeśli pójdę do dealera, zapłacę setki wujkowi Samowi. Plus, gdybym miał kupić taki od dealera, próbowaliby mnie wyrolować o kolejne kilka tysięcy. Mam nadzieję, że podejmuję właściwą decyzję. Zobaczymy

#18 ·
To ładnie wyglądająca maszyna, cena wydaje mi się uczciwa, jeśli czytasz to forum od dłuższego czasu, znasz wszystkie miejsca, w których możesz sprawdzić, czy była nadużywana. Daj nam znać, kiedy ją odbierzesz i zamieść tutaj kilka dobrych zdjęć, uwielbiamy zdjęcia :) to sprawia, że wszyscy się uśmiechamy

Sled

#19 ·
Ok, odebrałem to dzisiaj. Wszystko wygląda w większości całkiem dobrze, z wyjątkiem tego, że opony wydają się być pochylone na zewnątrz. Może trochę bardziej po stronie kierowcy niż pasażera. Jakieś sugestie dotyczące sprawdzenia ustawienia kół? I jedno łożysko przedniego koła wydaje się być trochę luźne. Czy możesz dokręcić nakrętkę osi i zlikwidować trochę luzu?