1000S starting issue - Polaris RZR Forum - RZR Forums.net
RZR S 1000 Discuss the Polaris RZR S 1000 EPS here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old May 14th, 2017, 08:36 PM Thread Starter
 
Turboerr's Avatar
 
Member #198681
Join Date: May 2017
Posts: 1
Feedback Score: 0 reviews
View Turboerr's Photo Gallery(0)
1000S starting issue

I have a 2016 1000s Road a few days ago washed before putting in garage. Statrted fine all that day no issues. Went to it just a bit ago and cranks but no start. Battery shows 12.6 full of fuel.

Any help would be greatly appreciated
Turboerr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old May 14th, 2017, 08:50 PM
 
Kuszlyk's Avatar
 
First Name: John
My RZR: 2016 RZR S 1000
Member #144081
Join Date: Jul 2016
Location: Naples, FL
Posts: 35
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View Kuszlyk's Photo Gallery(0)
Re: 1000S starting issue

I have had a similar issue a couple times. I cracked my fuel cap and it started. I checked my fuel vent line for clogs, found one and haven't had the issue since.

Sent from my XT1254 using Tapatalk
Kuszlyk is offline  
post #3 of 3 Old May 15th, 2017, 03:13 PM
 
Tsmed8's Avatar
 
First Name: Anthony
My RZR: 2016 RZR S 1000 EPS
Member #81789
Join Date: Jun 2015
Location: Hill City South Dakota
Posts: 158
Feedback Score: 0 reviews
View Tsmed8's Photo Gallery(0)
Re: 1000S starting issue

Is the motor spinning, or starting then stalling?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
Tsmed8 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris RZR Forum - RZR Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PLEASE help with my starting issue 11' xp900.. smokedlights RZR XP 900 0 December 3rd, 2016 05:42 PM
RZR 1000s starting problems b_krayzie RZR S 1000 42 October 9th, 2016 07:21 PM
Starting issue mudeyes RZR XP 900 16 September 4th, 2016 05:02 AM
Starting Issue with 2013 RZR 800 EPS rencontreeast Engine and Drivetrain 22 August 25th, 2016 06:05 PM
Starting issue and lumpy idle Hampshire3321 RZR XP 900 12 July 15th, 2016 12:24 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome