fan not working - Page 2 - Polaris RZR Forum - RZR Forums.net
General RZR Discussion For General Polaris RZR discussion.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 19 Old May 16th, 2012, 12:20 PM Thread Starter
 
longbow's Avatar
 
First Name: brandon
My RZR: 2012 CAN-AM Commander 800xt( soon to be a rzr again)
Member #21442
Join Date: Jan 2011
Location: illinois
Posts: 446
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View longbow's Photo Gallery(0)
Re: fan not working

well i figured out he problem i went back to the recently replaced circuit breaker and found a wire had completely corroded off so its an easy fix...... thanks for your help...... by the way is there a way to bypass the darn thing
longbow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 19 Old May 16th, 2012, 12:32 PM
 
Mattshs2005's Avatar
 
My RZR: 2009 RZR 800 EFI
Member #27004
Join Date: Jun 2011
Location: Lafayette, La.
Posts: 1,069
Garage
Feedback Score: 4 reviews
View Mattshs2005's Photo Gallery(0)
Re: fan not working

most people relocate it higher up. My friend moved his by the ecu behind the driver seat.
Mattshs2005 is offline  
post #18 of 19 Old May 16th, 2012, 12:51 PM
 
olddognewtrick's Avatar
 
First Name: Jim
My RZR: 2011 Pursuit Camo, 2012 800-4 Robby Gordon
Member #18785
Join Date: Sep 2010
Location: N.W. Wyoming
Posts: 2,596
Garage
Feedback Score: 1 reviews
View olddognewtrick's Photo Gallery(140)
Re: fan not working

Quote:
Originally Posted by longbow View Post
well i figured out he problem i went back to the recently replaced circuit breaker and found a wire had completely corroded off so its an easy fix...... thanks for your help...... by the way is there a way to bypass the darn thing
I am tempted to run a bypass wire to a dash mounted switch to override the CB in case it takes a dump on a ride.

Gotten into the habit of keeping my display on the engine temp because of these threads.

2011 Pursuit Camo
Polaris Soft Cab and Heater and Flip- Out W/S
Polaris Front and Rear Brush guards, S Flairs, EPS, EBS
Polaris Accessory Rack with Gun Rack and Gun Boots
Maxxis Big Horn 26X9X12 tires on OMF Beadlock Rims
FUTV 1/2" Skids, Sliders, A-Arm and gas tank Protectors
Makin Trax Progressive Springs, Walker Evans Shocks, Dual Batteries, Sirius Satellite Radio
olddognewtrick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #19 of 19 Old May 16th, 2012, 02:42 PM
 
Magicmantx's Avatar
 
First Name: Bruce
My RZR: 2016 Graphite XPT
Member #20584
Join Date: Dec 2010
Location: All Over the USA
Posts: 7,976
Garage
Feedback Score: 3 reviews
View Magicmantx's Photo Gallery(120)
Re: fan not working

UTV makes a fan override kit. Costs like 30 bucks or so. Very easy to install. I had to put one on out of necessity when my fan quit and I didn't know about the circuit breaker and we were 12 hrs from home riding. installed the kit and kept riding. got home did a little forum research and dug in and relocated it up by the ecu. High and dry and easy to access if it should cause a problem in the future. its good to know though that I can just flip a switch to turn on my fan at will. Quality kit for the price. Glad you got it figured out.
Magicmantx is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris RZR Forum - RZR Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
08 Rzr 4wd not working jasondc02 General RZR Discussion 2 March 14th, 2012 02:56 PM
4wd not working? limetime Engine and Drivetrain 2 February 15th, 2012 09:42 PM
Working RZR ridgerunner General RZR Discussion 14 May 16th, 2011 08:50 PM
4wd not working boat4life Engine and Drivetrain 22 June 30th, 2010 08:56 PM
4 wd not working kybodyguy Engine and Drivetrain 1 January 8th, 2010 02:21 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome