no voltage - Polaris RZR Forum - RZR Forums.net
General RZR Discussion For General Polaris RZR discussion.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old February 11th, 2012, 06:07 PM Thread Starter
 
westernwaterfowl's Avatar
 
Member #380
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Feedback Score: 0 reviews
View westernwaterfowl's Photo Gallery(0)
no voltage

have lost all power on dash. fuses in box good. inline 20 amp. good . power to solenoid 12.3 volts .turn key and nothing no speedometer light nothing. help. thanks for any info alan
westernwaterfowl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old February 11th, 2012, 06:10 PM
King of crash!
 
johnnycat8's Avatar
 
First Name: john
My RZR: 2nd gen...red
Member #787
Join Date: Dec 2007
Location: roseville calif.
Posts: 31,883
Garage
Feedback Score: 9 reviews
View johnnycat8's Photo Gallery(0) Send a message via Yahoo to johnnycat8
Re: no voltage

ck ign switch and also broken wire

link for crow dog's site!!! www.utvguide.net


running makin trax afco shocks and springs
johnnycat8 is offline  
post #3 of 5 Old February 11th, 2012, 06:57 PM
 
Razoregon's Avatar
 
First Name: Duane
My RZR: 2013 XP LE OrangeMadness/ Blue
Member #33110
Join Date: Dec 2011
Location: So Oregon
Posts: 1,441
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View Razoregon's Photo Gallery(11)
Re: no voltage

Pm me I will help walk you through trouble shooting electrical system.

WHEN PEOPLE LOOK BACK ON THEIR LIVES,
THEY NEVER REMEMBER THE NIGHTS
THEY GOT PLENTY OF SLEEP.
Razoregon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old May 23rd, 2012, 11:55 AM
 
08pntydropr's Avatar
 
First Name: terry
My RZR: 11 rzr 4 OUTKASTED
Member #36950
Join Date: Mar 2012
Location: verbena,alabama
Posts: 46
Feedback Score: 0 reviews
View 08pntydropr's Photo Gallery(0)
Re: no voltage

i have the same problem on my 08..can anyone help me through the process also????
08pntydropr is offline  
post #5 of 5 Old May 23rd, 2012, 01:56 PM
 
08pntydropr's Avatar
 
First Name: terry
My RZR: 11 rzr 4 OUTKASTED
Member #36950
Join Date: Mar 2012
Location: verbena,alabama
Posts: 46
Feedback Score: 0 reviews
View 08pntydropr's Photo Gallery(0)
Re: no voltage

my cluster would work sometimes but gos out frequently when i ride the creek.now it will not do anything at all.i know the cluster is good because i checked it on a buddies.what and wher do i need to check to fix the problem..anybody please help!!!!thanks
08pntydropr is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris RZR Forum - RZR Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
voltage reg get hot Dirtymax119 General RZR Discussion 11 January 10th, 2012 04:08 PM
Key on voltage ronald2009 Lighting, Stereo and Electrical 3 December 26th, 2010 06:48 PM
**Need Help Bad Voltage Reg?** superhawk1966 Lighting, Stereo and Electrical 20 February 17th, 2010 10:09 AM
voltage reg. bchaney304 General RZR Discussion 3 July 4th, 2009 05:44 AM
TPS Voltage @ WOT martymoe Engine and Drivetrain 0 February 16th, 2008 08:59 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome