4WD not engaging - Polaris RZR Forum - RZR Forums.net
General RZR Discussion For General Polaris RZR discussion. Sponsored by: UTV Gear HQ

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old May 28th, 2017, 05:17 PM Thread Starter
 
Greyhoundman's Avatar
 
First Name: Chris
My RZR: 16 900 Trail S-conversion
Member #145689
Join Date: Jul 2016
Location: Ofallon, Mo
Posts: 339
Feedback Score: 0 reviews
View Greyhoundman's Photo Gallery(0)
4WD not engaging

I noticed a little problem today while out playing around, my 4WD will not engage unless I am completely stopped. The switch light comes on but not the 4wd icon in the display. If I come to a complete stop it will go in or out fine but not while I am moving even at very slow speed it has worked normally on the fly up until today, it still goes in and out of turf mode fine, but not 4wd.....4wd seems to work fine when it is actually engaged though, any advice?


edit**

OK maybe I am crazy but I guess this is normal operation and I just never noticed it before, typical SOP for me is to stop shift from high to low and turn on 4wd, today I just kept it in low and was toggling in and out of 4wd as needed.

Last edited by Greyhoundman; May 28th, 2017 at 08:37 PM.
Greyhoundman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris RZR Forum - RZR Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4wd not engaging sometimes Reuven RZR XP 1000 5 May 6th, 2017 01:16 PM
4wd Not engaging and no light on dash rzrtexas RZR XP 1000 18 April 6th, 2017 01:07 PM
4wd engaging inconsistently Thundarr1967 RZR XP 1000 4 April 3rd, 2017 08:23 PM
4WD not working unless fully stopped WheelingTexas RZR S 900 7 January 30th, 2017 06:06 PM
XPT 4wd automatically engaging gixxeraaron RZR XP Turbo 4 June 4th, 2016 04:43 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome