I registered, but I cannot post?!?! - Page 5 - Polaris RZR Forum - RZR Forums.net
Community Help READ HERE FIRST! - This section is for Forum / Account issues only. No RZR discussions.

 7Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #61 of 68 Old November 30th, 2018, 10:58 AM
TDM
 
TDM's Avatar
 
First Name: Dale
My RZR: 2016 RZR 900 EPS Trail
Member #263398
Join Date: Nov 2018
Location: Yarmouth, N.S.
Posts: 39
Feedback Score: 0 reviews
View TDM's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

"If you want to start a thread (like this one). Open the forum area you want to post in and on the left hand side of the page just above the name of the forum area you'll see a little black box titled "New Thread, ..."

Mike:
None of this is showing while I'm on this forum. As I would like to post a new question (new thread), how can I go about doing this?
Thanks,
Dale

Last edited by TDM; November 30th, 2018 at 11:29 AM.
TDM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #62 of 68 Old November 30th, 2018, 11:03 AM
TDM
 
TDM's Avatar
 
First Name: Dale
My RZR: 2016 RZR 900 EPS Trail
Member #263398
Join Date: Nov 2018
Location: Yarmouth, N.S.
Posts: 39
Feedback Score: 0 reviews
View TDM's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

Apparently "VS_Goose" has jumped in to help with this problem (according to an email just received) but following the link suggested, I can't find the posting.
TDM is offline  
post #63 of 68 Old November 30th, 2018, 11:10 AM
 
VS_Goose's Avatar
 
Member #103521
Join Date: Feb 2016
Posts: 965
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View VS_Goose's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

My post is on Page 4.

Reply to these questions:

Where did you post these threads / replies?

Can you provide a screenshot or copy/paste the error message you are getting when you attempt to start a thread?

What browser / OS / device are you running?

Have you cleared your cache and cookies recently?

What was the thread title? Did you try a different one?
TDM likes this.
VS_Goose is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #64 of 68 Old November 30th, 2018, 11:11 AM
TDM
 
TDM's Avatar
 
First Name: Dale
My RZR: 2016 RZR 900 EPS Trail
Member #263398
Join Date: Nov 2018
Location: Yarmouth, N.S.
Posts: 39
Feedback Score: 0 reviews
View TDM's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

Thank you for your reply.
You asked for "a screenshot or copy/paste the error message you are getting when you attempt to start a thread"
There is no error message. In fact, there is no place at all to start a new thread.
This is what the top of my screen looks like...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RZR Forum Screen Shot 113018.jpg
Views:	16
Size:	609.8 KB
ID:	565720  
TDM is offline  
post #65 of 68 Old November 30th, 2018, 11:15 AM
 
VS_Goose's Avatar
 
Member #103521
Join Date: Feb 2016
Posts: 965
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View VS_Goose's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

You're in a thread. You cant start a new thread until you choose an area you want to post in.

Go to Forums > Choose an area that relates to your issue/topic of discussion > Click Post New Thread.
TDM likes this.
VS_Goose is offline  
post #66 of 68 Old November 30th, 2018, 11:20 AM
TDM
 
TDM's Avatar
 
First Name: Dale
My RZR: 2016 RZR 900 EPS Trail
Member #263398
Join Date: Nov 2018
Location: Yarmouth, N.S.
Posts: 39
Feedback Score: 0 reviews
View TDM's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

VS_Goose:
Thank you again.
I finally found your previous reply. I had been looking for it below my posting or at the end of the thread.
1. I haven't be able to post a new thread (no place to start a new thread). There are no problems replying in an existing thread.
2. I've just sent a screenshot in my previous response.
3. I'm using the latest edition of Firefox
4. Currently I'm working on my desktop computer using OS 8.1
5. Cookies are cleared (by CCleaner) each time I shut down my browser, which I will do again when I finish this reply, just to double check.
6. I've tried a couple of different threads and haven't been able to find a place to post a new thread.
Thanks again for the help,
Dale
TDM is offline  
post #67 of 68 Old November 30th, 2018, 11:27 AM
TDM
 
TDM's Avatar
 
First Name: Dale
My RZR: 2016 RZR 900 EPS Trail
Member #263398
Join Date: Nov 2018
Location: Yarmouth, N.S.
Posts: 39
Feedback Score: 0 reviews
View TDM's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

OK.
That may have solved my dilemma.
I've jumped to a new forum and the "post a new thread" button shows.
Thanks,
Dale
TDM is offline  
post #68 of 68 Old December 3rd, 2018, 07:22 AM
 
VS_Goose's Avatar
 
Member #103521
Join Date: Feb 2016
Posts: 965
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View VS_Goose's Photo Gallery(0)
Re: I registered, but I cannot post?!?!

Glad to hear. Let us know if you have any other issues.

- JB
VS_Goose is offline  
Reply

Tags
new thread , posting

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris RZR Forum - RZR Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome