forum app not working - Polaris RZR Forum - RZR Forums.net

Forum Help, Questions and Info READ HERE FIRST!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 102 Old October 23rd, 2016, 06:59 AM Thread Starter
RAISING HELL ON THE TRAIL
 
hellrazor's Avatar
 
First Name: Greg
My RZR: 2014 RZR
Member #853
Join Date: Dec 2007
Location: west KY
Posts: 2,216
Feedback Score: 12 reviews
View hellrazor's Photo Gallery(0)
forum app not working

Well its been 2 plus days now and I can get on the forum, see the treads that are started, but when I click a tread I cant see any of the post. I have deleted the app then re downloaded it but still no fix. I have been using this app for a year or two with little problems in the past. I got att and a android Samsung s 5 active any help appreciated
hellrazor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 102 Old October 23rd, 2016, 07:09 AM
Premium Member
 
skaget's Avatar
 
My RZR: 2016 XP1000
Member #31851
Join Date: Nov 2011
Location: Twincitys MN
Posts: 831
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View skaget's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Mine is working fine, I use a APPLE. You know what they say? A APPLE A DAY... LOL

skaget is offline  
post #3 of 102 Old October 23rd, 2016, 07:10 AM
 
BixRZR's Avatar
 
First Name: Jeff
My RZR: 2014 RZR Red 570
Member #159649
Join Date: Sep 2016
Location: Black Hawk South Dakota
Posts: 4
Feedback Score: 0 reviews
View BixRZR's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Mine works on laptop but not on my Samsung s7 galaxy
BixRZR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 102 Old October 23rd, 2016, 07:16 AM
Administrator
 
FJK's Avatar
 
First Name: Frank
Member #8689
Join Date: Jul 2009
Location: High desert
Posts: 46,930
Feedback Score: 17 reviews
View FJK's Photo Gallery(279)
FJK is offline  
post #5 of 102 Old October 23rd, 2016, 11:04 AM
Premium Member
 
cwarner's Avatar
 
First Name: Chuck
My RZR: 2016 XP 1000
Member #4015
Join Date: Aug 2008
Location: Saint Clair Shores, MI
Posts: 707
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View cwarner's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Mine hasn't worked for the last three days. Galaxy Note 3
cwarner is offline  
post #6 of 102 Old October 23rd, 2016, 11:37 AM Thread Starter
RAISING HELL ON THE TRAIL
 
hellrazor's Avatar
 
First Name: Greg
My RZR: 2014 RZR
Member #853
Join Date: Dec 2007
Location: west KY
Posts: 2,216
Feedback Score: 12 reviews
View hellrazor's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by BixRZR View Post
Mine works on laptop but not on my Samsung s7 galaxy
Same here so I guess it is something to do with the Samsung and the app and not me. Thank god
hellrazor is offline  
post #7 of 102 Old October 23rd, 2016, 12:38 PM
 
Jeff469's Avatar
 
First Name: Jeff
My RZR: 2012 rzr 4 900
Member #36806
Join Date: Mar 2012
Location: Temecula,ca
Posts: 450
Feedback Score: 0 reviews
View Jeff469's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Mine isn't working on the s7 either. Works on iPad fine.
Jeff469 is offline  
post #8 of 102 Old October 23rd, 2016, 04:59 PM
 
BixRZR's Avatar
 
First Name: Jeff
My RZR: 2014 RZR Red 570
Member #159649
Join Date: Sep 2016
Location: Black Hawk South Dakota
Posts: 4
Feedback Score: 0 reviews
View BixRZR's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Not working on asus tablet either
BixRZR is offline  
post #9 of 102 Old October 24th, 2016, 08:45 AM
Premium Member
 
cwarner's Avatar
 
First Name: Chuck
My RZR: 2016 XP 1000
Member #4015
Join Date: Aug 2008
Location: Saint Clair Shores, MI
Posts: 707
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View cwarner's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Are you guys talking Tapatalk or another app ? I've been using Tapatalk and that quit working a few days ago.
cwarner is offline  
post #10 of 102 Old October 24th, 2016, 10:38 AM
Administrator
 
VS_Goose's Avatar
 
Member #103521
Join Date: Feb 2016
Posts: 556
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View VS_Goose's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Hey folks,

Can you clarify - Is this with TapaTalk or RZRForums App?

When did you notice it have issues? Did yours work shortly before your posting?

I see some people are saying theirs is working fine. Can some of you tell me what device you are using?

Are you getting any error messages, or is the issue just that posts arent showing up?

Thanks,
- Goose
VS_Goose is offline  
post #11 of 102 Old October 24th, 2016, 10:43 AM
 
C-Ray's Avatar
 
My RZR: 2015 Voodoo Blue 1000
Member #72885
Join Date: Sep 2014
Location: Kentucky
Posts: 208
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View C-Ray's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Mine stopped working on the rzr forum app on my Samsung S7, uninstalled and reinstalled still would not work. So then I tried on my Samsung tablet, same results. No error messages, just does not show any posts. Neither has worked since last week.
C-Ray is offline  
post #12 of 102 Old October 24th, 2016, 10:44 AM
 
C-Ray's Avatar
 
My RZR: 2015 Voodoo Blue 1000
Member #72885
Join Date: Sep 2014
Location: Kentucky
Posts: 208
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View C-Ray's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

This is all you see.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1477331069569.jpg
Views:	216
Size:	33.3 KB
ID:	336457  
C-Ray is offline  
post #13 of 102 Old October 24th, 2016, 12:20 PM
Premium Member
 
cwarner's Avatar
 
First Name: Chuck
My RZR: 2016 XP 1000
Member #4015
Join Date: Aug 2008
Location: Saint Clair Shores, MI
Posts: 707
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View cwarner's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by VS_Goose View Post
Hey folks,

Can you clarify - Is this with TapaTalk or RZRForums App?

When did you notice it have issues? Did yours work shortly before your posting?

I see some people are saying theirs is working fine. Can some of you tell me what device you are using?

Are you getting any error messages, or is the issue just that posts arent showing up?

Thanks,
- Goose
Tapatalk is the app I use, and I noticed it either Wed. or Thursday of last week. Galaxy Note 3. Oddly , I still get updates from subscribed threads, they are just blank.
cwarner is offline  
post #14 of 102 Old October 24th, 2016, 12:23 PM
 
Cheezhead's Avatar
 
First Name: Kevin
My RZR: 900S
Member #156185
Join Date: Sep 2016
Location: SE Wisconsin
Posts: 32
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View Cheezhead's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Tapatalk works the rzrforum app is what quit working on android devices.

Cheezhead
Cheezhead is offline  
post #15 of 102 Old October 24th, 2016, 12:28 PM
Premium Member
 
cwarner's Avatar
 
First Name: Chuck
My RZR: 2016 XP 1000
Member #4015
Join Date: Aug 2008
Location: Saint Clair Shores, MI
Posts: 707
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View cwarner's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by Cheezhead View Post
Tapatalk works the rzrforum app is what quit working on android devices.
I disagree....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screen.JPG
Views:	205
Size:	28.3 KB
ID:	336481  
cwarner is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris RZR Forum - RZR Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What GPS?, App?, Software?, Case?, Mounts?...The Newbies Guide to getting started! Redneck_Engineering GPS 549 June 22nd, 2017 06:39 AM
North Glamis RZR Forum Ride Schedule of Events FJK Glamis North Hot Springs Resort Ride 6 March 17th, 2016 08:04 AM
Free T-Shirt !!! Glamis North RZR Forum Ride Sxsperformance SXSPerformance.com 3 March 13th, 2016 08:42 PM
RZR Forum mobile app broken? Asaszn Forum Help, Questions and Info 21 March 4th, 2016 07:17 AM
RZRforum app not working RZRN-HELL General RZR Discussion 3 February 20th, 2016 06:31 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome