forum app not working - Page 6 - Polaris RZR Forum - RZR Forums.net

Forum Help, Questions and Info READ HERE FIRST!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #76 of 100 Old December 19th, 2016, 09:53 AM
 
roughrider's Avatar
 
Member #7633
Join Date: May 2009
Posts: 217
Garage
Feedback Score: 1 reviews
View roughrider's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Is this ever going to get resolved

Sent from my SM-N920P using Tapatalk
roughrider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #77 of 100 Old December 21st, 2016, 10:28 AM
Administrator
 
VS_Goose's Avatar
 
Member #103521
Join Date: Feb 2016
Posts: 496
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View VS_Goose's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

No updated information yet. As soon as I know anything ill respond here.

Thanks,
- Goose
VS_Goose is offline  
post #78 of 100 Old December 21st, 2016, 07:31 PM
 
TomInMaine's Avatar
 
First Name: Tom
My RZR: 2015 RZR 900S EPS
Member #97705
Join Date: Jan 2016
Location: Maine
Posts: 52
Feedback Score: 0 reviews
View TomInMaine's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by Asaszn View Post
I'm on the iPhone app and I'm not seeing any issues. It seems the bug is isolated to android. App owner has been notified. Please let me know if problems persist.

If anyone sees issues on other devices please let me know.
Yup Still persists on my Android phone.
TomInMaine is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #79 of 100 Old December 21st, 2016, 07:59 PM
Premium Member
 
sbpierce's Avatar
 
First Name: Scott
My RZR: 900 XC
Member #83819
Join Date: Aug 2015
Location: Keller, TX
Posts: 119
Feedback Score: 0 reviews
View sbpierce's Photo Gallery(0)
And still broke on a new Google pixel with android 7.2.2. And I tend to disagree with goose's response to the app versus website basis for payment. I spend 250 to 300 days a year on the road for various reasons, and very seldom need to pull out my laptop for day to day business. I paid my subscription because of the app. The Mobile Web app sucks. Color me stupid.......and the rest of us ignored.
sbpierce is offline  
post #80 of 100 Old December 23rd, 2016, 10:28 AM
Administrator
 
VS_Goose's Avatar
 
Member #103521
Join Date: Feb 2016
Posts: 496
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View VS_Goose's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by sbpierce View Post
And still broke on a new Google pixel with android 7.2.2. And I tend to disagree with goose's response to the app versus website basis for payment. I spend 250 to 300 days a year on the road for various reasons, and very seldom need to pull out my laptop for day to day business. I paid my subscription because of the app. The Mobile Web app sucks. Color me stupid.......and the rest of us ignored.
It is an issue with the coding, and nothing I can do from my end.

You are not ignored. I have been working hard to get this resolved. The app is a 3rd party item and requires outside help to get it fixed.

- Goose
VS_Goose is offline  
post #81 of 100 Old January 5th, 2017, 04:20 AM
 
roughrider's Avatar
 
Member #7633
Join Date: May 2009
Posts: 217
Garage
Feedback Score: 1 reviews
View roughrider's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Guess the forum app never getting fixed

Sent from my SM-N920P using Tapatalk
roughrider is offline  
post #82 of 100 Old January 6th, 2017, 12:36 AM
Premium Member
 
Fimea's Avatar
 
First Name: Rick
My RZR: 2015 XP1000, 2011 XP900
Member #29192
Join Date: Aug 2011
Location: Red Bluff, CA
Posts: 1,126
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View Fimea's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by roughrider View Post
Guess the forum app never getting fixed

Sent from my SM-N920P using Tapatalk
I feel your pain. I gave up on this forum, and have switched to the ones on Facebook instead. The only way I can figure out how to get on here is with my laptop, that I rarely have handy. I have noticed the content on the forum seems to be getting smaller, so I guess I'm not the only one jumping ship? I suppose when I get time, I'll look into figuring how to cancel my paid membership...

2013 Ram 2500 & 3500 dually, diesel, crew cab
2002 Ford F-250 7.3L diesel, crew cab
2004 Wanderer Toyhauler
2015 RZR XP1000 Voodoo Blue
2011 RZR XP900 LE White Lightning
2008 LTR450, 2004 YFZ450,2003 YFS200
Fimea is online now  
post #83 of 100 Old January 6th, 2017, 12:41 AM
Premium Member
 
phantomusa's Avatar
 
First Name: Pappy
My RZR: 2012 RZR S 800 HO
Member #81875
Join Date: Jun 2015
Location: Georgia
Posts: 1,288
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View phantomusa's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

I feel everyone's pain about no action with the forum app I too have stopped my input on subjects and only visit when I'm close to a computer I will not renew my membership when it expires
I use tapa talk on occasion but really dislike that app too many ads
I have deleted the forum app off my phone and tablet cause it's just taking up space
Pappy

Sent from my SM-S975L using Tapatalk

Last edited by phantomusa; January 6th, 2017 at 11:23 AM.
phantomusa is offline  
post #84 of 100 Old January 6th, 2017, 05:05 PM
 
jim v's Avatar
 
Member #65015
Join Date: Sep 2010
Posts: 161
Feedback Score: 0 reviews
View jim v's Photo Gallery(0)
My s7 not working either can't read threads
jim v is offline  
post #85 of 100 Old January 9th, 2017, 10:18 AM
Administrator
 
VS_Goose's Avatar
 
Member #103521
Join Date: Feb 2016
Posts: 496
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View VS_Goose's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by jim v View Post
My s7 not working either can't read threads
All android devices are effected by this.

If you wish to view the site from mobile, you can go to rzrforums.net with your browser and use either the desktop or enhanced view

Thanks,
- Goose
VS_Goose is offline  
post #86 of 100 Old February 6th, 2017, 05:24 PM
Premium Member
 
steve5657's Avatar
 
First Name: Steve
My RZR: 2013 570 LE - 6021 miles so far
Member #41536
Join Date: Jun 2012
Location: Appleton, WI
Posts: 445
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View steve5657's Photo Gallery(73)
Re: forum app not working

It's been really disappointing and inconvenient that this site issue hasn't been fixed yet. Not working properly for over 3 months now and Tap-a-talk is no answer. I really miss being able to be on the site during the day.

Has everyone just given up ever fixing the site?? Saying too bad, so sad?

I have found that when it takes over 3 months to fix anything, it usually means that no one is working on it at all. If not, then the wrong people are being used.
It's a shame, you had a really good thing...

26.5 Pitbull Rockers, 14" STI HD2 6+1, Bandit 46 Series Shocks w/ 300# springs, XXX Seats, Polaris Glass, Wiper/wash, Rear Wind, PA Harness, R/T 2" Lift, Viper Stealth 4500#Winch, Tusk 3/8" UHMV Skid, FUTV Frt & Rr A-Arm Guards, Alum bumper, Cooter Brn Roof, UTV INC Doors w/Graphics, Tusk Rear Bumper & Rack, UTV Heat Shield, 12"& 6" DR CREE Light Bars, 600w Shark Amp-FM, 2 Fire Ext, Green Tribal Whip, LED Tail Lights, 2 batt-1 Odyssey, Firestorm heat w/defrost, SLP intake Cover & Radiator X support, Alba switches, UNI in airbox & PVC Intake Hose Fix. WI Woodsy Trail Videos - http://www.rzrforums.net/rzr-utv-vid...nsin-area.html
steve5657 is offline  
post #87 of 100 Old February 6th, 2017, 05:40 PM
 
schultz570's Avatar
 
My RZR: 2015 900S
Member #36910
Join Date: Mar 2012
Location: Wisconsin
Posts: 239
Garage
Feedback Score: 2 reviews
View schultz570's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Quote:
Originally Posted by steve5657 View Post
It's been really disappointing and inconvenient that this site issue hasn't been fixed yet. Not working properly for over 3 months now and Tap-a-talk is no answer. I really miss being able to be on the site during the day.

Has everyone just given up ever fixing the site?? Saying too bad, so sad?

I have found that when it takes over 3 months to fix anything, it usually means that no one is working on it at all. If not, then the wrong people are being used.
It's a shame, you had a really good thing...
x2
schultz570 is offline  
post #88 of 100 Old February 6th, 2017, 05:43 PM
Premium Member
 
phantomusa's Avatar
 
First Name: Pappy
My RZR: 2012 RZR S 800 HO
Member #81875
Join Date: Jun 2015
Location: Georgia
Posts: 1,288
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View phantomusa's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

X3

Sent from my SM-S975L using Tapatalk
phantomusa is offline  
post #89 of 100 Old February 6th, 2017, 06:52 PM
Super Moderator
 
Asaszn's Avatar
 
First Name: Josh
My RZR: 2015 RZR S 900
Member #9
Join Date: Feb 2007
Location: Hatfield, PA
Posts: 537
Garage
Feedback Score: 0 reviews
View Asaszn's Photo Gallery(0)
Re: forum app not working

Hang in there guys. Sometimes in the app world bugs are easy to fix and other times it takes longer. I'll dig in on this and see what I can come up with as far as an update goes.

2015 RZR S 900
Asaszn is offline  
post #90 of 100 Old February 6th, 2017, 07:14 PM
Premium Member
 
sbpierce's Avatar
 
First Name: Scott
My RZR: 900 XC
Member #83819
Join Date: Aug 2015
Location: Keller, TX
Posts: 119
Feedback Score: 0 reviews
View sbpierce's Photo Gallery(0)
X4......fool me once
sbpierce is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Polaris RZR Forum - RZR Forums.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What GPS?, App?, Software?, Case?, Mounts?...The Newbies Guide to getting started! Redneck_Engineering GPS 548 Yesterday 10:28 AM
North Glamis RZR Forum Ride Schedule of Events FJK Glamis North Hot Springs Resort Ride 6 March 17th, 2016 08:04 AM
Free T-Shirt !!! Glamis North RZR Forum Ride Sxsperformance SXSPerformance.com 3 March 13th, 2016 08:42 PM
RZR Forum mobile app broken? Asaszn Forum Help, Questions and Info 21 March 4th, 2016 07:17 AM
RZRforum app not working RZRN-HELL General RZR Discussion 3 February 20th, 2016 06:31 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome